Clara Nestor |

Notice: Undefined index: gdpr_consent i mailchimp_signup_subscribe_form() (linje 380 af /var/www/drupal-7.0/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).
Kundalini Yoga Center København

BusinessYoga

Du kan som virksomhed engagere KYC til din arbejdsplads, til forelæsninger, workshops mm.

Det kan være i vores lokaler eller hos jer.

Du kan fra sundhedssektoren gøre brug af vores ekspertise indenfor dit felt. 

Som arbejdsgiver får du mange fordele, et større velvære blandt dine medarbejddere det giver medarbejdere med lavt sygefravær, reducerer stress, øger koncentrationen, styrker præstationen, du styrker kroppen, får en stærk ryg, En yoga klasse er teambuilding hvor du inddrager hele mennesket. Du vil arbejde med din krop, dine sanser  og med at styrke din  psyke. Effekten bliver øget balance af  hele dit system. På samarbejdssiden giver det flere fordele, det styrker gruppe sammenholdet, alle bidrager på deres måde præcis som deres krop kan og alle kan deltage uanset om de har prøvet yoga før. Det giver nye oplevelser sammen, I ser hinanden fra sider i ellers ikke ville få mulighed for at kende. Effekten på arbejdspladsen vil være mere effektive medarbejdere der har større overskud og lavere sygefravær. 

Yoga har hjulpet tusindvis af mennesker over hele verden med at forbedre deres sundhedstilstand og som genoptræning efter alvorlige lidelser. En af styrkerne i KundaliniyYoga er f.eks. at man stimulerer det endokrine system til at fungere bedre.

Uden for Norden er der en hel del forskning om effekten af yoga og meditation på lidelser som stress, angst, depression, OCD, fibromyalgi, kræft, ryglidelser, forebyggende sundhed, blodtryk, astma, spiseforstyrrelser, hjerteproblemer, søvnproblemer m.m. - se mere under Medline samt under fanen Forskning her på vores side.

Videnskabelig forskning om medicinsk yoga i Norden:
I 1998 tilbd Karolinska Institutet, Sveriges verdenskendte medicinske universitet, Institutet for MediYoga, et ryg forskningsprojekt ( http://sv.mediyoga.com/) hvor vi fra Yogastudiet Göteborg også deltog.

Siden da har MediYoga løbende deltaget i forskellige forskningsprojekter og endvidere i flere år forelæst om yoga på Karolinska Institutets lægeuddannelse.

Vi er veluddannede og Clara Nestor har 18 års erfaring i at arbejde med yoga og meditation som redskab for mennesker i forskellige faser og tilstande i deres liv.

Du er velkommen til at kontakte os! 

info [at] kyoga.dk / Tel. +45 29 118 116