Clara Nestor |

Notice: Undefined index: gdpr_consent i mailchimp_signup_subscribe_form() (linje 380 af /var/www/drupal-7.0/sites/all/modules/mailchimp/modules/mailchimp_signup/mailchimp_signup.module).
Kundalini Yoga Center København

GravidYoga

Fokuserer på specifikke yogaøvelser, meditationer og åndedrætsteknikker.

Yoga for gravide anvender yogaøvelser, meditationer og åndedrætsteknikker, som hjælper med at forberede dig til veer, fødsel og at blive mor samtidig med, at du forbedrer din sundhedstilstand, din indre styrke og din følelse af velbehag. Et menneske, der ånder roligt, føler sig tryggere i sig selv.

Yoga for gravide reducerer stress og virker beroligende, sådan at du og din baby får det så godt som muligt. Yogaøvelserne gennemføres i et roligt tempo med forskellige yogastillinger/yogaøvelser for fleksibilitet og styrke, kombineret med åndedrætsteknikker og koncentration, som er særdeles brugbare redskaber under fødslen. Meditation, bl.a. mantrayoga, indgår i kurset og du kan træne på egen hånd, hvis du ønsker det.

Graviditetsprocessen er en transformerende fase med store forandringer. Kundaliniyoga for gravide tilbyder kundskab om fødsel, dig og dit barn, og støtter dig gennem hele graviditetsforløbet. Det handler ikke nødvendigvis om almindelig vestlig kundskab, men med kundskab følger valg - at vælge, hvad der bedst passer dig og dine fysiske, følelsesmæssige og åndelige eller sjælelige behov. Dette øger dine muligheder for at føle dig tæt på dit barn, langt inden det kommer til verden!

Hvornår skal man begynde med yoga for gravide? Vores GravidYoga er ikke traditionel fødselsforberedelse: Det du træner støtter og hjælper dig gennem de udfordringer og forandringer, du står over for, og endelig gennem fødslen! Hvis du er vant til at træne og har behov for anstrengende, hård træning, der får sveden frem, anbefaler vi dig ikke at starte for tidligt i graviditeten. Mange af vores elever ønsker dog, at de var startet tidligere!

GravidYoga giver dig mulighed for at være sammen med andre, som oplever lignende forandringer og erfaringer.