Clara Nestor |

Om

Jeg hedder Clara Nestor og kommer fra Sverige. Jeg elsker mit job!!

Min baggrund er en videregående uddannelse i Sundhedspædagogik og jeg arbejder på fuld tid med Yoga, Meditation, Sundhed, Stresshåndtering og Terapi i forskellige former på arbejdspladser og aftenkurser samt i Individuelle sessioner.

Jeg havde det held at jeg fik mulighed for at møde og studere for den sidste mester i KundaliniYoga -Yogi Bhajan – som en af de få i Norden.

Tilknytningen til Danmark blev skabt i 2013, da jeg blev inviteret til at organisere Kundalini Yoga Teacher Training level 1 i Gentofte.Siden 2012 har jeg arrangeret den 1-årige internationale Level 1 Kundaliniyoga-læreruddannelse i Göteborg, og  2 ganger i København.

Under 25 år har jeg varit ekstremt privilegeret at have mødt og har haft andre fantastiske Internationale lærere som GuruDass Kaur, Sada Sat Singh och Kaur, Guru Rattana Kaur, Guru Dharam Singh, Gurmukh Kaur med flere.Jeg har assisteret ved hvid Tantra kurser og har deltaget i mange internationale YogaFestivaler, og arrangerer selv sommerkurser og retreats!

Jeg har undervist omkring 2000 timer i Kundaliniyoga- og Meditation siden 1997. (ERYT500-registreret) I Göteborg drev jeg eget Yogastudio i perioden 1997-2014. Jeg drev Yogacenter i København 1 år og nu freelancer jeg i Sverige, Norge og Danmark med uddannelser og Workshops. Har basis i Gøteborg og kæreste i Århus....

Udover dette har jeg videreuddannet mig inden for kognitiv adfærdsterapi, i samtaleterapi og arbejder med individuelle sessioner mod stress, angst, depression, kriser, helbredsproblemer og enetimer i personlig yoga/meditationstræning m.m. Kombinationen af mine kvalifikationer indenfor Sundhed, Yoga & Meditation & KBT tilbydes til dig der ønsker en mere holistisk Samtaleterapi. Medicinsk yoga tilpasset til forskellige typer af lidelser er noget, som jeg er meget optaget af.

Jeg har særlige kvalifikationer inden for Yoga for kvinder, gravide og børn. Jeg brænder for at hjælpe gravide kvinder, og babyer, men også at uddanne nye yogamennisker til yogalærer

/Hilsen Clara

Sagt Om Clara

Clara har den slags personlighed hvor der ikke er skjulte lag; hvad du ser, er hvad du får. Hun har en underliggende glæde der ulmer som et blidt boblende smittende humør men du er ikke i tvivl om at her er en person med en styrke som en klippe. Hun kan rumme kaos og forandringer og du kan mærke at hun vil være der for dig og støtte dig. Hun har været der selv, gennem sin 20 årige erfaring med egen yoga og meditations praksis og kan hente sin styrke til gavn og glæde for andre.

Udover Claras uddannelses kvalifikationer og hendes møde med og studier hos mange store yogiske lærere, heriblandt Yogi Bhajan, har hendes mangeårige virke med drift af eget Yogastudio i Göteborg givet hende en solid erfaring der kommer alle omkring hende til gode.

/J K Cirsten Gulstad KundalinYogalærer Hillerød/ København

todays classes list